Startpagina Script

Mijnwebsitestarten.nl is gemaakt met het Startpagina Script van Vrolijk Internet Services. Hier leest u alles over dit script.

De website Mijnwebsitestarten.nl is door het bedrijf Vrolijk Internet Services in het leven geroepen. Deels omdat er behoefte bestaat aan kwalitatieve startpagina's en deels om het Startpagina Script te demonstreren. Dat betekent niet dat het slechts een demo website betreft: Mijnwebsitestarten.nl is een serieuze startpagina website. De website wordt echter wel gebruikt door Vrolijk Internet Services als referentie website voor potentiële klanten van het Startpagina Script. 

 

Links verkopen met het script

U kunt automatisch links verkopen met het Startpagina Script. Dit is op de website Mijnwebsitestarten.nl te zien. Wanneer u een link wilt toevoegen kunt u betalen met behulp van iDEAL en PayPal. Na de betaling wordt de link automatisch geplaatst. Wanneer u het Startpagina Script aanschaft kunt u op dezelfde manier links verkopen met uw eigen startpagina website. U kunt dan een website zoals Mijnwebsitestarten.nl opzetten met het script. U heeft dan toegang tot alle functionaliteiten die de website Mijnwebsitestarten.nl ook heeft. U kunt de prijzen eenvoudig via het beheergedeelte van de website instellen. Het is mogelijk om voor een link op de voorpagina en een link op een dochterpagina verschillende prijzen te hanteren.

 

Een mobielvriendelijk script

Het Startpagina Script is, in tegenstelling tot veel andere scripts voor het maken van uw eigen startpagina website, een modern script. Zo zijn veel andere scripts niet mobielvriendelijk. Dat betekent dat wanneer men de website met een mobiele telefoon bezoekt, de pagina's er vreemd uitzien. Maakt u gebruik van het Startpagina Script, dan zien de pagina's er goed uit op zowel het scherm van de mobiele telefoon als op een groot computerscherm.

 

Een veilig script

Het Startpagina Script biedt ondersteuning voor HTTPS en SSL. Niet alleen kunnen de paginabeheerders hierdoor veilig inloggen op uw website, HTTPS en SSL zijn ook belangrijk om een goede positionering in de zoekmachines te krijgen. Zoekmachines zijn de websites waar u kunt zoeken, zoals Google en Bing. Deze zoekmachines hebben een grote invloed op het aantal bezoekers dat uw website bezoekt. Heeft u een goede positionering in de zoekresultaten, dan heeft uw website een stuk meer bezoekers dan wanneer u lager eindigt. Het Startpagina Script is zo gezet dat er een maximale positionering wordt bereikt.

 

Ook gewone contentpagina's aanmaken

De meeste scripts voor het opzetten van een startpagina website bevatten alleen de functionaliteiten om dochterpagina's aan te maken. Met het Startpagina Script van Vrolijk Internet Services kunt u ook "gewone" pagina's aanmaken. De pagina die u momenteel bekijkt is daar een voorbeeld van. Klikt u in het menu op "Home" helemaal bovenaan deze website, dan zult u zien dat de website die u momenteel bezoekt zelf ook een startpagina website is. Maar voordat u dat doet hier nogmaals de link naar meer informatie over het Startpagina Script:

https://vrolijkinternetservices.nl/product/startpagina-script/