Gratis Startpagina

Op deze website kunt u gratis een eigen startpagina aanmaken. Via het formulier op de pagina "Eigen startpagina" kunt u een gebruikersaccount aanmaken op deze website. Met dit gebruikersaccount kunt u inloggen in het beheergedeelte via de pagina "Inloggen". In het beheergedeelte kunt u één of meer dochterpagina's aanmaken.

Bij het aanmaken van een dochterpagina mag u een subdomein kiezen. Via dit subdomein zal uw startpagina te bereiken zijn. De voorpagina van deze website toont de 10 startpagina's die als laatst zijn aangemaakt. Maakt u een startpagina aan, dan zal uw startpagina enige tijd in dit overzicht weergegeven worden. Dit draagt eraan bij dat uw startpagina snel gevonden zal worden door zoekmachines. Dit is interessant wanneer u de startpagina voor linkbuilding doeleinden gebruikt.

Het is ook mogelijk om voor € 5,- een betaalde link te plaatsen op een bestaande dochterpagina naar keuze. U hoeft dan niet zelf een dochterpagina aan te maken. Na de betaling is de plaatsing gegandeerd. Zodra het systeem ziet dat u heeft betaald, wordt de door u aangemelde link direct geplaatst op de door u gekozen dochterpagina in de door u gekozen rubriek. Het is toegestaan om dezelfde link op meerdere dochterpagina's te plaatsen. De links blijven staan zolang de website Mijnwebsitestarten.nl bestaat. Het is dus niet zo dat de links na een bepaalde periode verdwijnen.

Wilt u een link op de voorpagina, dan is dat ook mogelijk. Voor € 20,- kunt u een link op de voorpagina plaatsen. Deze link blijft daar dan staan zolang deze website bestaat. De link verdwijnt dus niet na een bepaalde periode.

 

Online handleiding

Wanneer u niet weet hoe u een startpagina moet aanmaken of bewerken op deze website, dan kunt u hier de handleiding vinden van het Startpagina Script. Dat is het script waarmee deze website werkt. Op die website kunt u het script ook zelf aanschaffen wanneer u dat zou willen. Met het Startpagina Script kunt u een startpagina website met dezelfde functionaliteiten als Mijnwebsitestarten.nl maken. Ook het verkopen van links is met het Startpagina Script mogelijk, waarbij een link automatisch wordt geplaatst zodra de bezoeker heeft betaald.