Gratis Linkbuilding

Bij linkbuilding bouwt u hyperlinks op andere websites die verwijzen naar uw eigen website. Gratis linkbuilding kan worden gedaan met behulp van startpagina websites zoals de website die u nu bekijkt. Het is op deze website mogelijk een eigen startpagina aan te maken. Hier zitten geen kosten aan verbonden.

Ook is het mogelijk om een link te plaatsen op één van de dochterpagina's van deze website. U kunt ervoor kiezen om een betaalde link te plaatsen of om als wederdienst een retourlink aan te maken. Deze retourlink mag op een andere website staan dan de website waarnaartoe u een link wilt plaatsen. De controle vindt automatisch plaats en de link wordt direct toegevoegd wanneer u heeft betaald of de retourlink heeft geplaatst.

Uw link blijft voor een onbepaalde tijd staan. De link verdwijnt dus niet na een bepaalde tijd. De intentie is om deze website jarenlang te laten voortbestaan dus voor een klein bedrag (of door een retourlink te plaatsen) kunt u jarenlang profiteren van een stabiele link.

Het is mogelijk om een link op de voorpagina te plaatsen, maar u kunt daar alleen een betaalde link plaatsen. Betalen met een retourlink is alleen bij een dochterpagina mogelijk.

Echt gratis linkbuilding kan door een eigen startpagina aan te maken op deze website. Uw nieuwe startpagina komt meteen in de lijst van nieuwe en laatst gewijzigde startpagina's terecht op de voorpagina. Ook komt uw startpagina terecht in het overzicht van alle dochterpagina's. Rubrieken op uw startpagina krijgen ook een eigen pagina waarvan u de belangrijkste zoekwoorden (meta keywords) en beschrijving (meta description) kunt instellen. Uw startpagina krijgt een eigen sitemap.xml waarin al deze losse URL's ook nog eens worden opgenomen.

Door de combinatie van deze dingen weten we zeker dat uw startpagina door de zoekmachines wordt gezien en dat de links op uw startpagina meetellen bij de positionering van uw website(s) in de zoekresultaten van de zoekmachines.